Cena s DPH / bez DPH
5705 Mléko
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 8070
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu vápníku, sodíku, draslíku a hořčíku - Metoda atomové absorpční spektrometrie
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu vápníku, sodíku, draslíku a hořčíku - Metoda atomové absorpční spektrometrie
Vydáno: 01.01.2009
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 13366-2
Mléko - Stanovení počtu somatických buněk - Část 2: Návod pro ovládání fluoro-opto-elektronického přístroje
Mléko - Stanovení počtu somatických buněk - Část 2: Návod pro ovládání fluoro-opto-elektronického přístroje
Vydáno: 01.07.2007
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 14156 Změna Amd.1
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku
Vydáno: 01.08.2008
Česky Tisk
Skladem
66 Kč
ČSN ISO 14156
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku
Mléko a mléčné výrobky - Extrakční metody pro lipidy a složky rozpustné v tuku
Vydáno: 01.09.2007
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN EN ISO 13969
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis mikrobiologických inhibičních zkoušek
Vydáno: 01.01.2006
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 5536
Mléčné výrobky s obsahem tuku - Stanovení obsahu vody - Karl Fischerova metoda
Mléčné výrobky s obsahem tuku - Stanovení obsahu vody - Karl Fischerova metoda
Vydáno: 01.11.2013
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 8196-1
Mléko - Definice a vyhodnocení celkové přesnosti alternativních metod pro analýzu mléka - Část 1: Analytické atributy alternativních metod
Mléko - Definice a vyhodnocení celkové přesnosti alternativních metod pro analýzu mléka - Část 1: Analytické atributy alternativních metod
Vydáno: 01.01.2016
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 11816-2
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Vydáno: 01.01.2025
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč