Cena s DPH / bez DPH
5705 Mléko
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN EN ISO 17678
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení čistoty mléčného tuku pomocí plynové chromatografie triglyceridů
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení čistoty mléčného tuku pomocí plynové chromatografie triglyceridů
Vydáno: 01.12.2019
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 18330
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis imunozkoušek nebo receptorových zkoušek k detekci antimikrobiálních reziduí
Mléko a mléčné výrobky - Směrnice pro standardizovaný popis imunozkoušek nebo receptorových zkoušek k detekci antimikrobiálních reziduí
Vydáno: 01.12.2005
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 20541
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů - Metoda enzymatické redukce a molekulární absorpční spektrometrie po Griessově reakci
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení obsahu dusičnanů - Metoda enzymatické redukce a molekulární absorpční spektrometrie po Griessově reakci
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 20647
Kojenecká výživa a výživa pro dospělé - Stanovení celkového jodu - Hmotnostní spektrometrie s indukčně vázanou plazmou (ICP-MS)
Kojenecká výživa a výživa pro dospělé - Stanovení celkového jodu - Hmotnostní spektrometrie s indukčně vázanou plazmou (ICP-MS)
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 22160
Mléko a mléčné nápoje na bázi mléka - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Enzymová chemiluminiscenční metoda (EPAS)
Mléko a mléčné nápoje na bázi mléka - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Enzymová chemiluminiscenční metoda (EPAS)
Vydáno: 01.10.2007
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 5536
Mléčné výrobky s obsahem tuku - Stanovení obsahu vody - Karl Fischerova metoda
Mléčné výrobky s obsahem tuku - Stanovení obsahu vody - Karl Fischerova metoda
Vydáno: 01.11.2013
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 5764
Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.12.2009
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 7208
Odstředěné mléko, syrovátka a podmáslí - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Odstředěné mléko, syrovátka a podmáslí - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 8381
Kojenecká výživa na bázi mléka - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Kojenecká výživa na bázi mléka - Stanovení obsahu tuku - Vážková metoda (Referenční metoda)
Vydáno: 01.03.2009
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč