Cena s DPH / bez DPH
5714 Ostatní mléčné výrobky, jogurt, kasein apod.
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
ČSN ISO 7889
Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
Jogurt - Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů - Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C
Vydáno: 01.02.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN ISO 27205
Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika
Fermentované mléčné výrobky - Bakteriální startovací kultury - Charakteristika
Vydáno: 01.11.2010
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN P ISO/TS 11869
Kysaná mléka - Stanovení titrační kyselosti - Potenciometrická metoda
Kysaná mléka - Stanovení titrační kyselosti - Potenciometrická metoda
Vydáno: 01.12.2012
Česky Tisk
Skladem
155 Kč
ČSN ISO 9232
Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
Vydáno: 01.03.2004
Česky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN ISO 9232 Změna Amd. 1
Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
Jogurt - Identifikace charakteristických mikroorganismů - (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus a Streptococcus thermophilus)
Vydáno: 01.03.2024
Česky Tisk
Skladem
86 Kč