Cena s DPH / bez DPH
5887 Sypké cereální směsi. Metody zkoušení tuků a olejů
Měna
Cena s DPH / bez DPH
Cena s DPH
45 results
První stranaPředchozí strana1234Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN P CEN ISO/TS 22115
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Relativní složení olejů a derivátů pomocí kapilární plynové chromatografie (metoda otisku prstu)
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Relativní složení olejů a derivátů pomocí kapilární plynové chromatografie (metoda otisku prstu)
Vydáno: 01.04.2022
Česky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 5555
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Odběr vzorků
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Odběr vzorků
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Tisk
Skladem
325 Kč
ČSN EN ISO 8292-1
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu tuhého tuku metodou pulzní NMR - Část 1: Přímá metoda
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu tuhého tuku metodou pulzní NMR - Část 1: Přímá metoda
Vydáno: 01.09.2010
Anglicky Tisk
Skladem
405 Kč
ČSN EN ISO 16035
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení halogenovaných uhlovodíků s nízkým bodem varu v jedlých olejích
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení halogenovaných uhlovodíků s nízkým bodem varu v jedlých olejích
Vydáno: 01.03.2006
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 12193
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení olova přímou atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení olova přímou atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce
Vydáno: 01.08.2004
Anglicky Tisk
Skladem
211 Kč
ČSN EN ISO 8534
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení obsahu vody - Metoda Karl Fischera (za nepřítomnosti pyridinu)
Vydáno: 01.08.2017
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 3960
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Jodometrické (vizuální) stanovení koncového bodu
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení peroxidového čísla - Jodometrické (vizuální) stanovení koncového bodu
Vydáno: 01.08.2017
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
ČSN EN ISO 6886
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test)
Živočišné a rostlinné tuky a oleje - Stanovení oxidační stability (zrychlený oxidační test)
Vydáno: 01.10.2016
Anglicky Tisk
Skladem
315 Kč
45 Výsledky
První stranaPředchozí strana1234