Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2025-02-12
UNE CEN ISO/TS 15213-3:2025
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. - Part 3: Detection of Clostridium perfringens (ISO/TS 15213-3:2024)
Microbiología de la cadena alimentaria. Método horizontal para la detección y recuento de Clostridium spp. Parte 3: Detección de Clostridium perfringens. (ISO/TS 15213-3:2024).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2932 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2932 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3518 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3518 Kč
Označení normy: | UNE CEN ISO/TS 15213-3:2025 |
Počet stran: | 43 |
Vydáno: | 2025-02-12 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE CEN ISO/TS 15213-3:2025 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Clostridium spp. - Part 3: Detection of Clostridium perfringens (ISO/TS 15213-3:2024) is classified in these ICS categories:
- 07.100.30
: