Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN 16619:2015 Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)
Sponsored link
sklademVydáno: 2015-11-04
UNE EN 16619:2015 Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)

UNE EN 16619:2015

Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS)

Análisis de productos alimenticios. Determinación de benzo[a]pireno, benz[a]antraceno, criseno y benzo[b]fluoranteno en productos alimenticios mediante cromatografía en fase gaseosa acoplada con espectrometría de masas (GC-MS).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2987 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2987 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2489 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2489 Kč
Označení normy:UNE EN 16619:2015
Počet stran:40
Vydáno:2015-11-04
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN 16619:2015 Food analysis - Determination of benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene in foodstuffs by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) is classified in these ICS categories:

  • 67.050
: