Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN 203-2-11:2006 Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers
Sponsored link
sklademVydáno: 2006-12-05
UNE EN 203-2-11:2006 Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers

UNE EN 203-2-11:2006

Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers

Aparatos de cocción para uso profesional que utilizan combustibles gaseosos. Parte 2-11: Requisitos específicos. Cocedor de pasta.

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2067 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2067 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1723 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1723 Kč
Označení normy:UNE EN 203-2-11:2006
Počet stran:12
Vydáno:2006-12-05
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN 203-2-11:2006 Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers is classified in these ICS categories:

  • 97.040.20
: