Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN 203-2-7:2014 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries
sklademVydáno: 2014-06-18
UNE EN 203-2-7:2014 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

UNE EN 203-2-7:2014

Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

Aparatos de cocción para uso profesional que utilizan combustibles gaseosos. Parte 2-7: Requisitos específicos. Salamandras y grills.

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1790 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1790 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1492 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1492 Kč
Označení normy:UNE EN 203-2-7:2014
Počet stran:12
Vydáno:2014-06-18
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN 203-2-7:2014 Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries is classified in these ICS categories:

  • 97.040.20
: