Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN 60619/A1:1997 ELECTRICALLY OPERATED FOOD PREPARATION APPLIANCES. METHODS FOR MEASURING THE PERFORMANCE.
Sponsored link
sklademVydáno: 1997-07-03
UNE EN 60619/A1:1997 ELECTRICALLY OPERATED FOOD PREPARATION APPLIANCES. METHODS FOR MEASURING THE PERFORMANCE.

UNE EN 60619/A1:1997

ELECTRICALLY OPERATED FOOD PREPARATION APPLIANCES. METHODS FOR MEASURING THE PERFORMANCE.

Aparatos eléctricos para la preparación de los alimentos. Métodos de medida de la aptitud para la función.

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1785 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1785 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1488 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1488 Kč
Označení normy:UNE EN 60619/A1:1997
Počet stran:18
Vydáno:1997-07-03
Status:Změna
Popis

This standard UNE EN 60619/A1:1997 ELECTRICALLY OPERATED FOOD PREPARATION APPLIANCES. METHODS FOR MEASURING THE PERFORMANCE. is classified in these ICS categories:

  • 97.040.50
: