Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
Sponsored link
sklademVydáno: 2018-05-09
UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)

UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)

Arroz. Determinación de la resistencia de los granos de arroz a la extrusión tras la cocción. Modificación 1. (ISO 11747:2012/Amd 1:2017).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1229 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1229 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1024 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1024 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018
Počet stran:9
Vydáno:2018-05-09
Status:Změna
Popis

This standard UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017) is classified in these ICS categories:

  • 67.060
: