Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2018-05-09
UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
Arroz. Determinación de la resistencia de los granos de arroz a la extrusión tras la cocción. Modificación 1. (ISO 11747:2012/Amd 1:2017).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
1229 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
1229 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1024 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1024 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018 |
Počet stran: | 9 |
Vydáno: | 2018-05-09 |
Status: | Změna |
Popis
This standard UNE EN ISO 11747:2012/A1:2018 Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017) is classified in these ICS categories:
- 67.060
: