Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 15216-2:2020 Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection (ISO 15216-2:2019)
Sponsored link
sklademVydáno: 2020-07-01
UNE EN ISO 15216-2:2020 Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection (ISO 15216-2:2019)

UNE EN ISO 15216-2:2020

Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection (ISO 15216-2:2019)

Microbiología de la cadena alimentaria. Método horizontal para la determinación del virus de la hepatitis A y norovirus utilizando RT-PCR en tiempo real. Parte 2: Método para la detección. (ISO 15216-2:2019).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3603 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3603 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
3002 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
3002 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 15216-2:2020
Počet stran:50
Vydáno:2020-07-01
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 15216-2:2020 Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection (ISO 15216-2:2019) is classified in these ICS categories:

  • 07.100.30
: