Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2021-12-22
UNE EN ISO 16140-3:2021
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021)
Microbiología de la cadena alimentaria. Validación de métodos. Parte 3: Protocolo para la verificación en un único laboratorio de métodos de referencia y de métodos alternativos validados. (ISO 16140-3:2021).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4712 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4712 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
3927 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
3927 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 16140-3:2021 |
Počet stran: | 86 |
Vydáno: | 2021-12-22 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE EN ISO 16140-3:2021 Microbiology of the food chain - Method validation - Part 3: Protocol for the verification of reference methods and validated alternative methods in a single laboratory (ISO 16140-3:2021) is classified in these ICS categories:
- 07.100.30
: