Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 21872-1:2018 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017)
Sponsored link
sklademVydáno: 2018-03-21
UNE EN ISO 21872-1:2018 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017)

UNE EN ISO 21872-1:2018

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017)

Microbiología de la cadena alimentaria. Método horizontal para la detección de Vibrio spp. Parte 1: Detección de Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae y Vibrio vulnificus potencialmente enteropatógenos. (ISO 21872-1:2017).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3300 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3300 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2750 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2750 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 21872-1:2018
Počet stran:43
Vydáno:2018-03-21
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 21872-1:2018 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017) is classified in these ICS categories:

  • 07.100.30
: