Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2018-03-21
UNE EN ISO 21872-1:2018
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017)
Microbiología de la cadena alimentaria. Método horizontal para la detección de Vibrio spp. Parte 1: Detección de Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae y Vibrio vulnificus potencialmente enteropatógenos. (ISO 21872-1:2017).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3300 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3300 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2750 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2750 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 21872-1:2018 |
Počet stran: | 43 |
Vydáno: | 2018-03-21 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE EN ISO 21872-1:2018 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the determination of Vibrio spp. - Part 1: Detection of potentially enteropathogenic Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus (ISO 21872-1:2017) is classified in these ICS categories:
- 07.100.30
: