Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2024-10-23
UNE EN ISO 23662:2024
Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021)
Definiciones y criterios técnicos para alimentos e ingredientes alimentarios aptos para personas vegetarianas o veganas y relacionados con su etiquetado y sus declaraciones. (ISO 23662:2021).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1813 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1813 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2176 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2176 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 23662:2024 |
Počet stran: | 15 |
Vydáno: | 2024-10-23 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE EN ISO 23662:2024 Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021) is classified in these ICS categories:
- 67.040
: