Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 23662:2024 Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021)
Sponsored link
sklademVydáno: 2024-10-23
UNE EN ISO 23662:2024 Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021)

UNE EN ISO 23662:2024

Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021)

Definiciones y criterios técnicos para alimentos e ingredientes alimentarios aptos para personas vegetarianas o veganas y relacionados con su etiquetado y sus declaraciones. (ISO 23662:2021).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1813 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1813 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2176 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2176 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 23662:2024
Počet stran:15
Vydáno:2024-10-23
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 23662:2024 Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims (ISO 23662:2021) is classified in these ICS categories:

  • 67.040
: