Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2024-02-14
UNE EN ISO 27971:2024
Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023)
Cereales y productos de cereales. Trigo común (Triticum aestivum L.). Determinación de las propiedades alveográficas de una masa a una hidratación constante preparada a partir de harinas comerciales o harinas para ensayo y metodología para el ensayo de molienda. (ISO 27971:2023).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
3499 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
3499 Kč
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
4199 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
4199 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 27971:2024 |
Počet stran: | 66 |
Vydáno: | 2024-02-14 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE EN ISO 27971:2024 Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023) is classified in these ICS categories:
- 67.060
: