Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 5530-1:2015 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)
Sponsored link
sklademVydáno: 2015-04-29
UNE EN ISO 5530-1:2015 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)

UNE EN ISO 5530-1:2015

Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013)

Harina de trigo. Características físicas de las masas. Parte 1: Determinación de la absorción de agua y propiedades reológicas utilizando un farinógrafo. (ISO 5530-1:2013).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2647 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2647 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2206 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2206 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 5530-1:2015
Počet stran:35
Vydáno:2015-04-29
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 5530-1:2015 Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph (ISO 5530-1:2013) is classified in these ICS categories:

  • 67.060
: