Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 5764:2010 Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)
Sponsored link
sklademVydáno: 2010-01-05
UNE EN ISO 5764:2010 Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)

UNE EN ISO 5764:2010

Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)

Leche. Determinación del punto de congelación. Método por crioscopio con termistor (Método de referencia). (ISO 5764:2009)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2465 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2465 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2054 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2054 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 5764:2010
Počet stran:27
Vydáno:2010-01-05
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 5764:2010 Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009) is classified in these ICS categories:

  • 67.100.10
: