Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2010-01-05
UNE EN ISO 5764:2010
Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009)
Leche. Determinación del punto de congelación. Método por crioscopio con termistor (Método de referencia). (ISO 5764:2009)
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2465 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2465 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2054 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2054 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 5764:2010 |
Počet stran: | 27 |
Vydáno: | 2010-01-05 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE EN ISO 5764:2010 Milk - Determination of freezing point - Thermistor cryoscope method (Reference method) (ISO 5764:2009) is classified in these ICS categories:
- 67.100.10
: