Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2022-03-02
UNE EN ISO 6321:2022
Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes - Slip point (ISO 6321:2021)
Aceites y grasas de origen animal y vegetal. Determinación del punto de fusión en tubos capilares abiertos. (ISO 6321:2021).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2448 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2448 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2040 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2040 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 6321:2022 |
Počet stran: | 19 |
Vydáno: | 2022-03-02 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE EN ISO 6321:2022 Animal and vegetable fats and oils - Determination of melting point in open capillary tubes - Slip point (ISO 6321:2021) is classified in these ICS categories:
- 67.200.10
: