Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 6579-1:2017 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)
sklademVydáno: 2017-07-26
UNE EN ISO 6579-1:2017 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)

UNE EN ISO 6579-1:2017

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)

Microbiología de la cadena alimentaria. Método horizontal para la detección, enumeración y serotipado de Salmonella. Parte 1: Detección de Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
3800 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
3800 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
3167 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
3167 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 6579-1:2017
Počet stran:61
Vydáno:2017-07-26
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 6579-1:2017 Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017) is classified in these ICS categories:

  • 07.100.30
: