Cena s DPH / bez DPH
Sponsored link
sklademVydáno: 2021-03-24
UNE EN ISO 6647-1:2021
Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin (ISO 6647-1:2020)
Arroz. Determinación del contenido de amilosa. Parte 1: Método espectrofotométrico con un procedimiento de desgrasado por metanol y con disoluciones de calibración de amilosa de patata y de amilopectina de arroz glutinoso. (ISO 6647-1:2020).
Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2445 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2445 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2037 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2037 Kč
Označení normy: | UNE EN ISO 6647-1:2021 |
Počet stran: | 19 |
Vydáno: | 2021-03-24 |
Status: | Norma |
Popis
This standard UNE EN ISO 6647-1:2021 Rice - Determination of amylose content - Part 1: Spectrophotometric method with a defatting procedure by methanol and with calibration solutions of potato amylose and waxy rice amylopectin (ISO 6647-1:2020) is classified in these ICS categories:
- 67.060
: