Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 676:2009 Spices and condiments - Botanical nomenclature (ISO 676:1995, including Cor 1:1997)
Sponsored link
sklademVydáno: 2009-12-02
UNE EN ISO 676:2009 Spices and condiments - Botanical nomenclature (ISO 676:1995, including Cor 1:1997)

UNE EN ISO 676:2009

Spices and condiments - Botanical nomenclature (ISO 676:1995, including Cor 1:1997)

Especias y condimentos. Nomenclatura botánica. (ISO 676:1995, incluyendo Cor 1:1997)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2592 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2592 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
2160 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
2160 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 676:2009
Počet stran:33
Vydáno:2009-12-02
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 676:2009 Spices and condiments - Botanical nomenclature (ISO 676:1995, including Cor 1:1997) is classified in these ICS categories:

  • 67.220.10
  • 01.040.67
: