Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 8442-5:2005 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)
Sponsored link
sklademVydáno: 2005-06-08
UNE EN ISO 8442-5:2005 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)

UNE EN ISO 8442-5:2005

Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004)

Materiales y objetos en contacto con los alimentos. Artículos de corte y orfebrería de mesa. Parte 5: Especificaciones para el filo y ensayo de retención del filo de los artículos de corte. (ISO 8442-5:2004)

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
2191 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
2191 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
1826 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
1826 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 8442-5:2005
Počet stran:32
Vydáno:2005-06-08
Status:Norma
Popis

This standard UNE EN ISO 8442-5:2005 Materials and articles in contact with foodstuffs - Cutlery and table holloware - Part 5: Specification for sharpness and edge retention test of cutlery (ISO 8442-5:2004) is classified in these ICS categories:

  • 97.040.60
  • 67.250
: