Cena s DPH / bez DPH
Hlavní stránka>UNE EN ISO 927:2010/AC:2012 Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)
sklademVydáno: 2012-11-21
UNE EN ISO 927:2010/AC:2012 Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)

UNE EN ISO 927:2010/AC:2012

Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012)

Especias y condimentos. Determinación del contenido de materias extrañas. (ISO 927:2009/Cor 1:2012).

Formát
Dostupnost
Cena a měna
Anglicky PDF
K okamžitému stažení
60 Kč
Anglicky Tisk
Skladem
60 Kč
Španělsky PDF
K okamžitému stažení
60 Kč
Španělsky Tisk
Skladem
60 Kč
Označení normy:UNE EN ISO 927:2010/AC:2012
Počet stran:8
Vydáno:2012-11-21
Status:Oprava
Popis

This standard UNE EN ISO 927:2010/AC:2012 Spices and condiments - Determination of extraneous matter and foreign matter content - Technical Corrigendum 1 (ISO 927:2009/Cor 1:2012) is classified in these ICS categories:

  • 67.220.10
: